BejelentésMagyarlaki Polgárőr Egyesület

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
ŐSZI NAGYTAKARÍTÁS - országos akciónap Félsiker Magyarlakon

Lezajlott településünkön az OPSZ által szervezett országos környezetvédelmi akciónap, mely az illegális szemétlerakók felszámolására, és a feltűnően szemetes területek megtisztítására irányult ! Az akcióba, a Magyarlaki Polgárőr Egyesület is bekapcsolódott, de teljes sikerről községünkben sajnos nem beszélhetünk. Ez betudható annak, hogy az OPSZ csak három héttel a kitűzött dátum előtt tájékoztatott bennünket, nagyon kevés időt hagyva a szervezésre (helyszín feltárása; hulladék-elszállítás megszervezése; zsákok, kesztyűk beszerzése; plakátok készítése stb.). Nehezítette a dolgunkat az is, hogy az időjárás sem kedvezett nekünk, a tervezett kezdési időpontban még esett az eső. Tíz óra magasságában viszont már jó idő ígérkezett, és maroknyi (3 fős) csapatunk sorra töltötte a zsákokat a Rába-parton, de legfőképpen a gát környékén fellelhető háztartási, és egyéb hulladékokkal. Annyi hulladékot sikerült összegyűjtenünk, hogy az önkormányzat által vállalt elszállításon felül, kellett szervezni a gáthoz is kukásautót ! Összességében 25-30 zsáknyi szemetet szedtünk össze, és még néhány méreténél fogva nem zsákolható hulladékot (autógumik, műanyag székek, TV-képcső stb.) Ennyivel is tisztább lett a környék ! Fényképek a Képgalériában megtekinthetők !

tovább >>Üdvözöljük a Magyarlaki Polgárőr Egyesület honlapján !

Egyesületünk 2003. szeptember 10-én tartott alakuló ülésén 11 taggal, Strínyi Sándor vezetésével megkezdte működését.
2006-ban, Strínyi úr szomorú elhalálozását követően, Benkő Ferenc vállalta el az Egyesület irányítását, majd 2008-tól a jelenlegi elnök, Korándi Gábor vette át a tisztséget.
Az Egyesület jelenleg 21 tagból áll. Szeretnénk, ha ez a létszám gyarapodna, és minél többen csatlakoznának hozzánk ! Örömmel látunk mindenkit, aki kedvet érez ahhoz, hogy polgárőrként tevékenykedjen !
Célunk, a település közbiztonságának javítása, az itt élők biztonságérzetének növelése, illetve természeti értékeink megóvása!
Ennek érdekében szoros együttműködésben állunk a Rendőrséggel, a helyi Önkormányzattal, és a Tűzoltó Egyesülettel !


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:SzavazásIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!